Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

С.В.

05. 07. 2023. 15:12 >> 15:12

VELIKO PRIZNANjE

Jovanka Radičević postala ambasador EHF-a

Jedna od najboljih rukometašica Crne Gore u istoriji Jovanka Radičević postala je ambasador EHF-a.

Čelnici evropske rukometne federacije, pokrenuli su projekat pod nazivom "Respect Your Talent", sa ciljem da mladim rukometašima i rukometašicama pomognu, kako u igračkom smislu, tako i u svim ostalim sferama života.

Njen zadatak biće da pruži podršku mladim igračicama na šampionatima Evrope u konkurenciji do 19 i 17 godina koja su na progamu ovog ljeta.

Radičević se oprostila od dresa Crne Gore, na prošlom šampionatu Evrope, na kojem su "lavice" stigle do bronzane medalje.

Jovanka je tokom karijere osvajala titulu klupskog prvaka Evrope, trofej u Kupu kupova, zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu, te srebrnu na Olimpijskim igrama….

"Izuzetno sam srećna i ponosna što sam dobila čast da budem ambasador EHF-a u jednom zaista sjajnom projektu. Daću sve od sebe da pomognem mladim rukometašicama u svakom smislu. Smatram da je projekat sjajan, a čast koju sam dobila je stigla u momentu kada sam i sama pokrenula rukometni kamp za devojčice, sa ciljem da im pomognem da ostvare svoje sportske snove, ali i da postanu pravi ljudi prije svega“, kazala je Radičević za sajt EHF.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније