Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

С.В. [ RSCG ]

08. 08. 2023. 17:16 >> 17:16

SVJETSKO PRVENSTVO - U19

Crna Gora bolja od Čilea, boriće se za plasman od 17. do 20. mjesta

Rukometaši Crne Gore će se boriti za plasman od 17. do 20. mjesta na Svjetskom prvenstvu za igrače do 19 godina u Hrvatskoj.

Nakon što su juče savladali Meksiko, izabranici trenera Draška Mrvaljevića slavili su i protiv Čilea (24:21) u drugom meču Predsjedničkog kupa.

To je treća pobjeda naše selekcije na planetarnoj smotri, nakon što su u grupnoj fazi savladali Gruziju, a doživjeli poraze od Sjeverne Makedonije i Norveške.

Do pobjede protiv Čilea, našu reprezentaciju predvodili su Darko Đurković i Milorad Bakić sa po sa šest golova, dok je Todor Bulatović postigao četiri.

Naredni protivnik naše reprezentacije biće Švedska, koja je osvojila prvo mjesto u grupi 4 Predsjedničkog kupa, ispred Argentine, Sjedinjenih Američkih Država i Burundija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније