Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Л.В.

29. 11. 2023. 12:33 >> 12:35
1

GOLMANKA REPREZENTACIJE

Batinović: Razmišljamo samo da prođemo grupu, a onda korak po korak

Repezentacija Crna Gore sjutra počinje nastup na Svjetskom prvenstvu u rukometu, a prvi protivnik je ekipa Kameruna.

Naše rukometašice sa nestrpljenjem očekuju debi, što potvrđuje i golmanka Marta Batinović.

"S velikim nestrpljenjem očekujemo početak prvenstva. U potpunosti smo fokusirane na Kamerun, želimo da damo sve od sebe i da krenemo pobjedom koja bi mnogo značila pred nastavak takmičenja. Mlada smo ekipa, puno je novih igračica, što je ujedno i dobro, jer je to proces koji prolaze sve reprezentacije. Nedostaje nam četiri-pet igračica koje su bile značajne u timu, ali vrijeme radi svoje i sada sa novom generacijom i velikom energijom, želimo da gradimo svoj put, počev od ovog prvenstva", kazala je ona.

Batinović je rekla i da ekipa ima svoje ciljeve.

"Iako smo gotovo sigurni učesnici kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre, imamo ciljeve i na ovom prvenstvu. Najvažnije je da se dobro povežemo, da pozitivnu atmosfera u timu, prenesemo i na teren. Neke djevojke su prvi put na velikim takmičenjima, neke imaju mnogo značajnije uloge nego što je to bio slučaj do sada, zato je ovo prvenstvo veliki izazov za nas. Razmišljamo samo o tome da prođemo grupu, a onda u glavnoj rundi, korak po korak"

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније