Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

L.V.

26. 12. 2023. 13:26 >> 13:26
Čitaj mi:

UPRAVI ODBOR SAVEZA

RSCG odabrao najbolje: Nagrađeni Pavićević, Brnović, Vujović, Krivokapić...

Upravni odbor Rukometnog saveza Crne Gore donio je odluku o najboljima u šest kategorija u godini u kojoj su „lavice“ nedavno osvojile sedmo mjesto na Svjetskom prvenstvu u Danskoj, Norveškoj i Švedskoj, a „lavovi“ izborili plasman u glavnu rundu Svjetskog prvenstva čiji domaćini su u januaru bili Švedska i Poljska.

Za najbolju rukometašicu Crne Gore izabrana je Ivona Pavićević, članica Budućnosti.

Ona je jedna od najboljih igračica "plavo-bijelih" u EHF Ligi šampiona, a bilia je odlična i u dresu nacionalnog tima na minulom svjetskom prvenstvu.

Za najblju igračicu u inostranstvu izabrana je Tatjana Brnović, koja je oduševila još jednom svojom borbenošću u nacionalnom dresu, a bez premca je najbolja igračica slovenačkog Krima.

Najbolji igrač Crne Gore je Filip Krivokapić, član Lovćena, koji ove godine pruža odlične partije i u Prvoj crnogorskoj ligi i EHF Evropskoj ligi.

Miloš Vujović, član njemačkog Gumerzbaha najbolji je igrač u inostranstvu.

Jedno od najboljih svjetskih krila je sa Fuhse Berlinom osvojio trofej u EHF Evropskoj ligi, a nastavio je sa sjajnim partijama i u novom klubu.

Najbolja mlada igračica je Nina Ramusović članica Rudara, dok je Ilija Rafailović iz Budvanske rivijere najbolji mladi rukometaš.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније