Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

L.V.

26. 01. 2024. 22:03 >> 22:05

EP RUKOMET

Njemačka nije imala snage: Danci u finalu sa Francuskom

Rukometaši Danske drugi su finalisti Evropskog prvenstva u rukometu nakon što su bili bolji u polufinalu od Njemačke 29:26.

Njemačka je ušla u meč opušteno, u mantri "nemaju šta da izgube" protiv favorizovane Danske, i kada se na to doda gotovo fudbalska atmosfera u Kelnu, rezultat nakon prvih pola sata je bio u korist "Pancera".

Ekipa Alfreda Gislasona igrala je kao u transu prvo poluvrijeme, igrali su dobro na obije strane, a isakli su se Renars Uščins i Rune Damke.

Kod Danaca tradicionalno dobar Emil Jakobsen, dok je MAtijas Gidsel imao nekoliko promašaja ali je sa tri gola držao priključak svog tima.

U nastavku Danska je uspjela da preokrene, najviše zahvaljujući tempu koji mladi tim Njemačke nije uspio da isprati do kraja.

Bili su "Panceri" u igri do zadnjih deset minuta pred kraj meča, sa dva gola zaostatka ali je u narednih dva minuta Danska pošla na +4.

Tada je i bilo jasno da će ekipa Nikolaja Jakobsena proći u finale na megdan Francuskoj.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније