Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

N.R.

09. 04. 2024. 19:32 >> 19:44

PRED KVALIFIKACIJE ZA OI

Grbić: Olimpijske igre su san svakog sportiste, neće biti lako

Crnogorske rukometašice sjutra putuju za Njemačku, gdje će pokušati da se domognu Olimpijskih igara u Parizu. Izabranice Bojane Popović na kvalifikacionom turniru igraće sa Slovenijom, Paragvajem i domaćinom.

Bek naše reprezentacije, Itana Grbić kazala je da motiva ne nedostaje i da svu dve djevojke spremne da daju maksimum.

“Olimpijske igre su san svakog sportiste, posebno za novu generaciju kao što je naša. Stvarno je motiv nikada veći, svjesni smo da je sljedeća prilika tek za 4 godine, da li u ovom sastavu ili ne o tome nećemo razmišljati“, započela je crnogorska rukometašica.

Slovenija i Njemačkasu u odličnom sastavu i biće glavni konkurenti u borbi za Pariz.

“Nikad izazovnija grupa, što se mene tiče. Ima dosta igračica koje imaju novu ulogu i veću odgovornost. Mislim da su Slovenija i Njemačka nikad jače. Biće teško, mislim da svi podjednako želimo plasman, ali vidjećemo koga će sreća poslužiti malo više“, kazala jr Grbić.

Itana je član slovenačkog Krima, dobro poznaje reprezentaciju Slovenije koju predvodi legendarni crnogorski trener, Dragan Adžić.

“Svi znamo trenera odlično i on nas. Tanja (Brnović) i ja smo tamo i znamo sistem čitav. Svjesne smo da će se fokusirati na našu dva na dva igru sa pivotom i da će pokušati to da zaustave“. istakla je Grbović i dodala:

“Ne smije da izostane, srce, hrabrost i karakter. Treba da igramo našu igru, da igru i energiju iz odbrane prenosimo u napad, da imamo pomoć golmana i da našom odbranom i mi njima pomognemo“, zaključila je Grbić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније