Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

S.V.

11. 04. 2024. 22:25 >> 23:29
2
Čitaj mi:

SLIJEDE MEČEVI ODLUKE

Popović: Cijeli meč smo tražile ritam, biće bolje protiv Njemačke

Selektorka crnogorskih rukometašica Bojana Popović kazao je da ekipa tokom cijelog meča nije uspjela da pronađe ritam, a da je isključivi razlog to što su mislima bile u meču sa Njemačkom, koji ih čeka u suboru.

“Lavice” su jedva izašle na kraj sa Paragvajem na startu olimpijskih kvalifikacija (30:25).

"Ovo su one utakmice kada je glava 'samo da se odradi posao i u subotu ćemo mi odigrati kako bi trebalo'. Tako je i bilo, cijeli meč smo tražile ritam. Finiš 1. poluvremena je bio OK i mislila sam da će se nastaviti tako. Tek na kraju smo došle do rješenja, našle smo način da protok lopte ide bolje. Glave naših rukometašica su već dosta okrenute ka subotnjem meču, a to ne može. Moramo svakom protivniku da se posvetimo maksimalno. Paragvajke su igrale sa karakterom, a nama je to malo falilo. Samo ime možda nam je smetalo da imamo pravi odnos, kao kada igramo sa Norveškom i Danskom“, kazala je Popovićeva.

Protiv Njemačke ekipa ne smije da igra ishitreno, poručila je selektorka.

"Moraćemo da imamo mirnoću u tranziciji, da nismo brzoplete, i generalno mora malo drugačije da se odigra. Da se pronađe pravi ritam i dobra šansa. Gledaćemo utakmicu Slovenije i Njemačke i ima puno materijala da pogledamo i da se spremamo za subotu”, dodala je selektorka.

Meč protiv Njemačke naša selekcija igra u subotu od 14.15 časova.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније