Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

N.R.

13. 04. 2024. 17:35 >> 20:57
Čitaj mi:

NAKON PORAZA

Popović: Nismo koristile zicere, zadovoljna sam što nisu poklekle

Selektorka naših rukometašica Bojana Popović kazala je nakon poraza od Njemačke u drugom meču kvalifikacionog turnira za plasman na Olimpijske igre da je presudilo to što ekipa nije postizala golove iz lakih pozicija.

"Vidjelo se da su i jedna i druga ekipa u grču išle u veoma važan meč za obje selekcije i nekako su odbrane bile na visini zadatka na početku duela. Njemačka zona je teška da se probije, pokušavali smo na više načina, i neke izgledne šanse koje smo stvorile nismo krunisale golom. To u ovakim utakmicama mnogo znači i mnogo košta", rekla je Popović.

Nešto bolje izdanje naše reprezentacije viđeno je drugih 30 minuta.

"U 2. poluvremenu nas je koštao loš početak i nekoliko promašenih zicera, tada su one otišle na velikih sedam golova prednosti. Nakon toga, narednih 25 minuta do kraja smo počele da igramo bolje odbranu, da se borimo i da nalazimo neka rješenja u napadu. Na kraju sam zadovoljna kako su one sve to energetski iznijele i nisu poklekle. Njemačka je imala i veću rotaciju i domaću publiku, ali je važno da smo pokazale da možemo da se vratimo iz minusa i to će biti važno za sjutrašnji meč".

Crna Gora će sjutra imati posljednju priliku da izbori vizu za Olimpijske igre u Parizu, čeka je okršaj sa Slovenijom koju sa klupe predvodi crnogorski stručnjak Dragan Adžić.

"Očekuje nas još jedna teška utakmica, znamo se odlično, biće velika borba 60 minuta, danas smo se malo potrošili, važno je da se oporavimo. Slovenija ima taj lakši posao protiv Paragvaja, ali svakako moraju da odigraju to, tako da smo u istoj situaciji. Presudiće taj momenat koncentracije, fokusa u momentima prilikom šuta, a i golmani su važna karika, sve zavisi kako uđu u meč", zaključila je Popović.

Duel Crna Gora - Slovenija je sjutra od 16 sati uz prenos TVCG1.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније