Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

N.R.

14. 04. 2024. 17:52 >> 18:42
4

NAKON PORAZA

Popović najavila odlazak iz reprezenatcije?

Teško je pao poraz od Slovenije u kvalifikacijama za Olimpijske igre u Parizu selektorski naših rukometašica, Bojani Popović koja je nakon meča nagovijestila da je možda došao kraj trenerskog posla u reprezentaciji Crne Gore.

"Ostaje veliki žal, ja sam ponosana na ove djevojke koje su odlično sarađivale sa mnom ove četiri godine. Imali smo dobru ekipu ispred sebe, koju predvodi Gros. Teško je igrati u tim nekim momentima, Slovenija je bila bolja, imaju bolju rotaciju, ja vjerujem u ovu generaciju koja će donositi još mnogo radosti našoj zemlji. Možda je je vrijeme da neko mlađi sa više energije preuzme nacionalni tim, jer samo ja znam koliko je teško biti na dva mjesta, na klupi reprezentacije i Budućnosti. Iskreno i da smo se plasirali u Pariz mislim da ne bih ostala da vodim reprezentaciju" kazala je Popović za RTCG.Nakon Londona, Rija i Tokija, Crna Gora neće učestvovati na Igrama u Parizu.

"Ovo je jedna mlada generacija koja ima perspektivu. Mora da preživi ovakve utakmice, da bi osjetila kako je to. Iskustvo je neprocjenjivo. Mladi su, imaće priliku da osjete draž Olimpijskih igara. Ovo je dobra ekipa, koja se dobro drži zajedno. Ponosna sam što sam bila selektorka ove reprezentacije. Treba da idu uzdignute glave, jer su uradile sve što su mogle", kazala je selektorka.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније