Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

N. N.

28. 04. 2024. 21:04 >> 22:24

USPJEH SLOVAČKOG TIMA

Tri Crnogorke uvele Juventu u finale Evropskog kupa

Prošle sezone je Sanja Premović sa turskim Konjaaltijem osvojila EHF Evropski kup, sada bi na tronu mogle da je naslijede tri Crnogorke u dresu Juvente iz Mihalovca.

Nakon pobjede na svom terenu nad Benfikom (30:28), slovačka ekipa je danas u Lisabonu remizirala 30:30 i izborila finale, u kojem je čeka španski Elće.

Juventa je vodila od starta, imala nekoliko puta i šest golova prednosti, ali je Benfika preokrenula na 25:23 u 42. minutu.

Portugalke su još dva puta imale plus dva (29:27 i 30:28), ali je tačku na dvomeč stavila Podgoričanka Marija Radović, koja je na minut do kraja uhvatila loptu nakon promašaja Irine Kompanijec i dala gol za konačnih 30:30.

To joj je bio prvi pogodak na meču, koliko je dala i Nikoleta Pejović, a Anastasija Krivokapić je dva puta zatresla mrežu.

U drugom polufinalu nije bilo dilema - Elće je dobio oba španska duela protiv Gran Kanarije (26:24 i 24:18).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније