Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

N. N.

29. 04. 2024. 17:00 >> 16:58
Čitaj mi:

POVRATAK U SENIORSKI RANG

Podgorica dobija novog rukometnog prvoligaša - Zabjelo

Prva liga za rukometaše od sljedeće sezone imaće dva tima iz Podgorice, jer je Zabjelo odlučilo da se vrati u seniorsku konkurenciju.

„Republikanci” su do prije tri sezone igrali u Drugoj ligi, koja više ne postoji, a u međuvremenu su nastupali u Kod-io Pionirskoj ligi.

Sada će biti dio elite, a u susret tome održana je izborna sjednica Skupštine kluba i izabrano rukovodstvo koje će voditi klub u naredne četiri godine.

Za predsjednika je izabran Marko Brnović, a za članove Upravnog odbora Maja Vukčević, Branko Nilević i Ivan Banović.

„U proteklom periodu RK Zabjelo je postizao zavidne rezultate, nadam se da je pred nama svijetla budućnost puna uspjeha za djecu iz našeg kluba. Do sada smo dali 16 reprezentativaca u mlađim kategorijama, a Luka Poje je nastupio i za A selekciju Crne Gore. Cilj nam je da i drugi naši igrači ubrzo zaduže dres reprezentacije i daćemo sve od sebe da im za tako nešto obezbijedimo najbolje uslove”, naglasio je novoizabrani predsjednik Brnović.

U svečanom dijelu sjednice je napravljen osvrt na rad u proteklih osam godina i na planove za budućnost.

„U našem klubu u fokusu su naša djeca i naši igrači, nismo dozvolili da ostanu na ulici i bez angažmana. Trudili smo se da svima izađemo u susret i otvorimo prostor za napredovanje. U budućnosti ćemo to raditi i sa seniorima, jer je plan da od naredne sezone vratimo na scenu i prijavimo seniorsku ekipu za Prvu ligu Crne Gore”, istakao je trener i osnivač kluba Ivan Banović.

Zabjelčani su dvije sezone nastupali u Drugoj ligi, a atmosfera na njihovim utakmicama bila je izvanredna, nema sumnje da će tako biti i u višem rangu.

Svečanoj sjednici su prisustvovali bivši i sadašnji igrači, internacionalci, reprezentativci, kao i bivši i sadašnji sportski radnici u klubu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније