Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

22. 03. 2016. 08:43 >> 08:27

REJMOND MUR

Podnio ostavku zbog seksističke izjave

Direktor turnira u Indijan Velsu Rejmond Mur podnio je ostavku zbog izjave da se teniserke "šlepaju" teniserima.

 

Vlasnik turnira Leri Elison saopštio je sinoć da je Mur podnio ostavku na mjesto izvršnog direktora turnira u Kaliforniji, čime je okončao 29-godišnju saradnju s tim sportskim takmičenjem.

"Ranije danas sam razgovarao s Rejmodnom Murom. Rej me je obavijestio da podnosi ostavku na mjesto izvršnog direktora turnira koja odmah stupa na snagu. Potpuno razumijem njegovu odluku", kazao je Elison.

Prije početka finalnog meča u ženskoj konurenciji Mur je izjavio da se "ženski tenis šlepa uz muški".

"Da sam ja teniserka, svako veče bih klečao na koljenima i zahvaljivao bogu što su rođeni Rodžer Federer i Rafael Nadal, pošto su oni nosili tenis. Zaista jesu", rekao je tada Mur, ali je kasnije objavio pisano izvinjenje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније