Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

05. 10. 2020. 17:22 >> 17:21

PRVI PUT U KARIJERI

Cicipas i Rubljov u četvrtfinalu Rolan Garosa

Grčki teniser Stefanos Cicipas i Rus Andrej Rubljov plasirali su se danas u četvrtfinale Otvorenog prvenstva Francuske.

Cicipas, šesti teniser svijeta, pobijedio je Bugarina Grigora Dimitrova sa 6:3, 7:6(9), 6:2 poslije dva i po sata igre za svoje prvo četvrtfinale na Rolan Garosu.

Grk je zabilježio 24 direktna poena i spasio dvije set lopte u drugom setu na putu do svoje desete pobjede u 12 mečeva na šljaci ove godine.

On će se za plasman u polufinale boriti protiv Rusa Andreja Rubljova koji je, takođe, izborio prvo četvrtfinale u Parizu. Rubljov je poslije skoro četiri sata igre pobijedio Mađara Martona Fučoviča sa 6:7(4), 7:5, 6:4, 7:6(3).

Rubljov je spasio tri set lopte pri rezultatu 4:5 i 0:40 u četvrtom setu, a nakon toga je odveo set u taj-brejk koji je na kraju dobio sa 7:3.

Biće to četvrti meč Cicipasa i Rubljova, a ruski teniser za sada ima pobjedu više. Njih dvojica su se posljednji put sastali prije nešto više od nedjelju dana, kada je Rubljov slavio u finalu turnira u Hamburgu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније