Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ B92 ]

30. 12. 2020. 09:50 >> 09:54

RASPORED ATP

Turnir u Indijan Velsu odložen

Asocijacija teniskih profesionalaca (ATP) objavila je danas revidirani raspored turnira poslije Otvorenog prvenstva Australije.

Turniri u Kordobi i Monpeljeu počeće 22. februara, u Roterdamu i Buenos Ajresu igraće se od 1. do 7. marta, poslije toga slijede turniri u Santjagu, Marseju, Akapulku, Dubaiju, dok će se u Majamiju igrati od 24. marta.

Masters u Indijan Velsu se, kako se navodi u saopštenju, neće igrati u martu zbog pandemije korona virusa.

"Razmatraju se alternativni datumi kako bi turnir mogao da se održi kasnije tokom godine", navodi se.

ATP, takođe, procjenjuje mogućnosti za dodjelu jednogodišnjih licenci za 2021. i najaviće te turnire kada budu potvrđeni.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније