Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

P.R. [ Beta ]

29. 09. 2021. 22:16 >> 22:17

ODUSTAO

Đoković ne igra u Indijan Velsu

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković odustao je danas od nastupa na predstojećem masters turniru u Indijan Velsu.

"Žao mi je što neću vidjeti svoje navijače u Indijan Velsu i što neću igrati na svom omiljenom mjestu. Nadam se da se vidimo sljedeće godine", napisao je Đoković na društvenim mrežama.

Srpski teniser je u Indijan Velsu osvojio pet od svojih 36 masters titula, pošto je slavio 2008, 2011, 2014, 2015. i 2016.

"Razočarani smo što nam se Novak neće pridružiti ove jeseni. Nadamo se da ćemo ga vidjeti sljedećeg marta kako se bori za rekordnu, šestu titulu u pustinji", rekao je direktor turnira Tomi Has.

Đoković je prije dvije nedjelje bio nadomak kalendarskog grend slema, ali nije uspio da osvoji titulu na Otvorenom prvenstvu SAD i postane prvi teniser od 1969. i Roda Lejvera koji je osvojio sva četiri grend slem turnira u jednoj godini.

Masters u Indijan Velsu na programu je od 7. oktobra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније