Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Beta [ B.B. ]

24. 01. 2022. 10:40 >> 10:45

ITALIJANSKI TENISER

I Siner u četvrtfinalu AO

Italijanski teniser Janik Siner plasirao se danas u četvrtfinale Australijan opena, pošto je pobijedio domaćeg igrača Aleksa De Minora sa 7:6(3), 6:3, 6:4.

Siner, trenutno deseti teniser svijeta, plasirao se u svoje prvo četvrtfinale u Melburnu poslije dva sata i 35 minuta igre.

Nakon što je spasio četiri brejk lopte u prvom setu, on je dobio taj dio igre u taj-brejku sa 7:3, da bi mu rani brejk u drugom setu bio dovoljan za vođstvo od 2:0.

Siner je u trećem setu poveo sa 4:1, De Minor je uspio da vrati jedan brejk, ali ne i da ugrozi pobjedu Italijana.

Poslije pobjede Matea Beretinija nad Pablom Karenjom Bustom, ovo je tek drugi put u Open eri da su dvojica Italijana stigla do četvrtfinala na nekom grend slem turniru.

Siner će u četvrtfinalu Australijan opena igrati protiv pobjednika meča u kojem se sastaju Grk Stefanos Cicipas i Amerikanac Tejlor Fric.

U preostala tri četvrtfinala sastaće se Gael Monfis - Mateo Beretini, Rafael Nadal - Denis Šapovalov i Danil Medvedev - Feliks Ože-Alijasim.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније