Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

O.Z.

23. 05. 2022. 17:05 >> 18:17

PREOKRETOM DO POBJEDE

Kovinić bolja od Samsonove na startu Rolan Garosa

Najbolja crnogorska teniserka Danka Kovinić plasirala se u drugo kolo Rolan Garosa.

Kovinić je danas, na startu drugog gen slema sezone, savladala Ruskinju Ljudmilu Samsonovu, 25. kosturašice, sa 2:1 u setovima - 2:6, 6:2, 6:1.

Meč je trajao skoro dva sata.

Danka se na taj način revanšila Ruskinji za poraz u četvrtom kolu Indijan Velsa. Ljudmila je tada slavila sa 2:0, a Danka je važila za blagog favorita na papiru, poslije pobjede nad Karolinom Pliškovom.

Novljanka će u narednom kolu igrati protiv pobjednice duela Kristina Kučova – Ana Karolina Šmidlova.

Potencijalna rivalka u trećem krugu bi bila Iga Sfjontek.

Kovinić je i prošle godine igrala drugo kolo Roland Garosa, a plasman karijere ostvarila je početkom godine kada je zaustavljena u trećoj rundi Australijan opena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније