Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Sport klub / M.V. ]

23. 05. 2022. 23:15 >> 23:13

ROLAN GAROS

Đoković lako protiv Japanca, prepustio samo četiri gema

Prvi teniser svijeta Novak Đoković startovao je ubedljivom pobjedom na Rolan Garosu, protiv Japanca Nišioke u tri seta 6:3, 6:1, 6:0.

Kada se pogleda rezultat pomislilo bi se da je Novak imao lakši trening. Ipak, to i ne odgovara toliko istini. Nišioka je pružio solidan otpor, ali je mogao na djelu da vidi zbog čega se solidni igrači razlikuju od dokazanih šampiona.

Đoković je bukvalno iskoristio svaku šansu koju mu je Japanac pružio.

Iako nije briljirao, bio je dovoljno staložen da sačeka svoje prilike i na kraju bez prevelikog napora prođe u drugo kolo.

Tamo ga čeka pobjednik duela Molčan – Korija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније