Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

O.Z.

06. 06. 2022. 17:05 >> 17:03

TREBA LI MIJENJATI IME STADIONA?

"Umjesto Filip Šatrije, neka bude Rafael Nadal"

Teniski svijet nastavlja da se oduševljava trijumfom Rafaela Nadala na Rolan Garosu. Španac je 14. put slavio u Parizu, a ima ukupno 22 gren slem titule.

Zanimljivu opservaciju imao je Ivan Ljubičić, trener Rodžera Federera i nikada treći reket svijeta, prenosi Sport klub.

“Nije mnogo igrača 14 puta igralo na Rolan Garosu. A Nadal ima 14 titula. Nema riječi da se opiše ovo dostignuće. Mislim da se stari dobri Filip ne bi ljutio ako bi centralni teren promijenio ime u Rafael Nadal. Statua samo nije dovoljna”, napisao je Ljubičić na Tviteru.

Nadal je sa 36 godina najstariji šampion u istoriji Pariza. Nadmašio je Andre Himena, koji je 1972. Imao 34 godine. Španac nikada nije izgubio finale na Rolan Garosu - iz 14 mečeva ima isto toliko pobjeda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније