Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

S.V. [ Beta ]

11. 06. 2022. 20:03 >> 20:00
1

PRVI REZULTATI TERAPIJE POZITIVNI

Toni Nadal: Rafa će igrati na Vimbldonu

Toni Nadal, ujak i nekadašnji trener Rafaela Nadala, vjeruje da će njegov nećak igrati na ovogodišnjem Vimbldonu, i pored ozbiljne povrede stopala, zbog koje je na putu prema 14. tituli na Rolan Garosu prije svakog meča primao nekoliko anestetskih inekcija.

"Da, igraće na Vimbldonu", izjavio je danas Toni Nadal.

"Kad smo juče razgovarali, rekao mi je da se osjeća mnogo bolje. Želi da trenira", dodao je Toni Nadal i otkrio da će njegov nećak sljedeće nedjelje prisustvovati turniru na Majorki, ali neće zaigrati već će iskoristiti priliku za treniranje na travnatoj podlozi.

Nadal je početkom ove nedjelje bio podvrgnut radio-frekvencijskoj terapiji sa ciljem da se dobije sličan učinak na njegovo stopalo, kakav su imale inekcije koje je primao u Parizu, ali na duži period.

Prema Toniju Nadalu, prvi rezultati terapije su vrlo pozitivni.

Turnir u Vimbldonu počinje 27. juna.

 

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније