Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Beta [ R.B. ]

14. 06. 2022. 13:43 >> 13:41

"TIJELO ĆE DATI ODGOVOR"

Nadal odradio prve treninge na travi, Vimbldon i dalje neizvjesan

Španski teniser Rafael Nadal odradio je lakše treninge na travnatoj podlozi, prve nakon što je osvojio Rolan Garos, javila je agencija AFP.

Zbog povrede stopala i dalje je neizvjesno hoće li Nadal nastupiti na Vimbldonu koji počinje 27. juna.

Španac je tokom karijere dva puta slavio na Vimbldonu, 2008. i 2010. godine.

"U ovom trenutku Vimbldon je prioritet. Grend slem turniri su uvijek prioritet, ali tijelo će mi dati odgovor idem li u London ili ne", rekao je Nadal koji će u idućim danima pojačavati intenzitet treninga na travi nakon čega će i vidjeti reakciju stopala.

"Tek nakon više odrađenih treninga, koji će se vremenom pojačavati, znaću da li mogu da nastupim na Vimbldonu", rekao je juče Nadal.

Poslije osvajanja Rolan Garosa, Nadal je u Barseloni provodio vrijeme na tretmanima koji su služili za smanjenje bolova u stopalu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније