Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Beta [ I. P. ]

26. 06. 2022. 10:15   >>  10:13 2

NIJE PROMIJENIO STAV

Đoković i dalje pri stavu da se neće vakcinisati

Srpski teniser Novak Đoković potvrdio je na konferenciji za novinare da nije promijenio svoju odluku po pitanju vakcinacije protiv koronA virusa.

Zbog te odluke Đoković, ako se u međuvremenu ne promijeni stav američke vlade, neće moći da učestvuje na predstojećem US Openu.

Američke vlasti su ostale pri odluci da je za ulazak na teritoriju Sjedinjenih Država obavezna potvrda o vakcinaciji.

Na pitanje novinara, na konferenciji pred start Vimbldona, da li ostaje pri odluci o vakcinaciji, Đoković je odlučno odgovorio: "Da".

"S obzirom na okolnosti neću smjeti da uđem u SAD. To je dodatni motiv da igram dobro na Vimbldonu", izjavio je Đoković.

Ako se ne promijeni stav američke vlada, Vibldon će Đokoviću biti posljednji grend slem u sezoni.

"Volio bih da idem u SAD, ali u ovom trenutku to nije moguće. Ne mogu mnogo da uradim po tom pitanju. Sve zavisi od američke vlade da li će prihvatiti da pusti nevakcinisanu osobu na svoju teritoriju", dodao je Đoković.

Đoković, koji se trenutno nalazi na trećem mestu ATP liste, tri puta je slavio na Ju Es Openu, a u karijeri je osvojio 20 grend slem titula.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније