Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

L.V.

28. 06. 2022. 19:46 >> 19:44

VIMBLDON

Kirjos, Bernakis i De Minor u drugom kolu

Australijski teniser Nik Kirjos plasirao se danas u drugo kolo Vimbldona u Londonu, pošto je pobijedio 219. igrača svijeta Britanca Pola Džaba poslije pet setova, 3:6, 6:1, 7:5, 6:7, 7:5.

Kirjos, 40. teniser sveta, pobijedio je poslije tri sata i pet minuta.

On je pet puta oduzeo servis domaćem teniseru, koji je napravio dva brejka.

Kirjos će igrati protiv boljeg iz duela srpskog tenisera Filipa Krajinovića i Čeha Jiržija Legecke.

U drugom kolu je i Litvanac Ričardas Berankis, pobijedom protiv Amerikanca Sema Kvera 6:4, 7:5, 6:3. On će igrati protiv pobjednika meča Španca Rafaela Nadala i Argentinca Fransiska Serandula.

Američki teniser Dženson Bruksbi plasirao se u drugo kolo pošto je pobijedio Kazahstanca Mihaila Kukuškina 6:3, 6:2, 6:3. Njegov protivnik biće Francuz Benžamen Bonzi, koji je pobijedio Zdenjeka Kolara iz Češke sa 6:3, 6:3, 6:1.

Australijanac Aleks De Minor pobijedio je u prvom kolu Uga Delijena iz Bolivije sa 6:1, 6:3, 7:5. On će u drugom kolu igrati protiv pobjednika duela Belgijanca Zizua Bergsa i Britanca Džeka Drejpera.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније