Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

L.V. [ Beta ]

28. 06. 2022. 22:34 >> 22:32

VIMBLDON

Nadal izgubio set, ali je prošao u drugo kolo

Španski teniser Rafael Nadal plasirao se danas u drugo kolo Vimbldona pošto je pobijedio Argentinca Fransiska Serundola sa 6:4, 6:3, 3:6, 6:4.

Nadalu je bilo potrebno tri sata i 36 minuta da savlada 41. tenisera svijeta i da se po 14. put u karijeri plasira u drugo kolo ovog grend slem turnira.

Nakon što je prva dva seta riješio u svoju korist pred prepunim tribinama Centralnog terena, Španac je "preživio" povratak Argentinca u trećem setu i loš početak četvrtog seta.

Serundolo je u četvrtom setu prvi stigao do brejka, poveo je 3:1, ali je Nadal uspio da izjednačio na 4:4, a potom i da u desetom gemu napravi odlučujući brejk na meču iskoristivši prvu meč loptu.

Nadal, koji "juri" rekordnu 23. grend slem titulu, u narednom kolu će igrati protiv Litvanca Rikardasa Berankisa koji je na startu turnira bio bolji od Amerikanca Sema Kverija (6:4, 7:5, 6:3).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније