Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

L.V. [ Beta ]

28. 06. 2022. 23:47   >>  23:50

VIMBLDON

Ože-Alijasim eliminisan, Cicipas u drugom kolu

Kanadski teniser Feliks Ože-Alijasim završio je takmičenje na Vimbldonu u prvom kolu, pošto je danas izgubio od Amerikanca Maksima Kresija sa 3:1 7:6, 4:6, 6:7, 6:7.

Kresi, trenutno 45. teniser sveta, slavio je protiv devetog na ATP listi poslije četiri sata i 14 minuta igre.

Amerikanac će se u drugom kolu sastati sa sunarodnikom Džekom Sokom koji je bio bolji od Španca Bernave Zapate Miraljesa sa 7:6, 6:4, 6:4.

Peti teniser svijeta, Grk Stefanos Cicipas je prošao u drugo kolo pošto je slavio protiv Švajcarca Aleksandera Ričarda sa 7:6, 6:3, 5:7, 6:4 poslije tri i po sata igre. Cicipas će u drugom kolu Vimbldona igrati protiv Australijanca Džordana Tompsona koji je ranije danas pobijedio Španca Roberta Karbaljesa Baenu sa 6:4, 6:1, 6:1.

Za razliku od Ože-Alijasima, Kanađanin Denis Šapovalov je preskočio prvu prepreku na Vimbldonu pošto je bio bolji od Francuza Artura Rinderkneha sa 6:1, 6:7, 6:7, 6:4, 6:1. Njegov protivnik u narednoj rundi biće Amerikanac Brendon Nakašima.

Argentinac Denis Švarcman je sa 6:3, 6:2, 6:2 slavio protiv Amerikanca Stefana Kozlova u meču koji je trajao dva sata i 22 minuta. Švarcam će u drugom kolu igrati protiv Britanca Lijama Brodija.

Američki teniser Tejlor Fric prošao je u drugo kolo Vimbldona pobijedivši Italijana Lorenca Muzetija sa 6:4, 6:4, 6:3. Njegov naredni protivnik biće domaći igrač Alaster Grej, trenutno 288. teniser svijeta.

Španac Roberto Bautista Agut je u prvom kolu bio bolji od Mađara Atilu Balaža sa 6:1, 6:0, 6:3 i u narednom kolu će igrati protiv Kolumbijca Danijela Riverosa koji je u prvom kolu slavio protiv Nemca Dominika Kepfera sa 6:4, 7:5, 7:6.

Italijan Lorenco Sonego je u prvom kolu bio bolji od Amerikanca Denisa Kudle sa 6:7, 6:3, 7:5, 4:6, 6:2. Trenutno 54. teniser svijeta će u drugom kolu igrati protiv Francuza Iga Gastona koji je na startu turnira eliminisao Australijanca Alekseja Popurina sa 6:2, 4:6, 0:6, 7:6, 6:3.

Prvu prepreku na Vimbldonu preskočili su i Britanac Džek Drejper, Finac Emil Rusuvuori, Australijanac Džejson Kubler i Austrijanac Denis Novak.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније