Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

L.V. [ Beta ]

29. 06. 2022. 18:56   >>  18:54

VIMBLDON

Pobjede Ostapenko i Pegule, poraz Muguruse

Letonska teniserka Jelena Ostapenko plasirala se danas u treće kolo Vimbldona u Londonu, pošto je pobijedila 606. teniserku sveta Belgijanku Janinu Vikmajer poslije dva seta, 6:2, 6:2.

Ostapenko, 17. teniserka svijeta, pobijedila je poslije 73 minuta.

Ona je u oba seta napravila po dva brejka, a Vikmajer nijednom nije uspjela da joj odizme servis.

Ostapenko će u trećem kolu igrati protiv bolje iz meča Italijanke Elizabete Kočareto i Rumunke Irine Begu.

Belgijanka Grit Minen plasirala se u drugo kolo pošto je pobijedila Španjolku Garbinje Mugurusu sa 6:4, 6:0. Ona će igrati protiv Kineskinje Cinven Džang.

Američka teniserka Džesika Pegula plasirala se u drugo kolo pošto je pobijedila Donu Vekić iz Hrvatske sa 6:3, 7:6. Njena protivnica biće pobjednica meča Britanke Herijet Dart i Špankinje Rebeke Masarove.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније