Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ R.B. ]

08. 07. 2022. 10:17 >> 10:16

PORUKA NA INSTAGRAMU

Kirjos podržao Nadala nakon povlačenja

Australijski teniser Nik Kirjos poslao je poruku podrške Špancu Rafaelu Nadalu nakon njegovog povlačenja sa Vimbldona zbog povrede mišića abdomena.

Kirjos se bez borbe plasirao u finale teniskog turnira, gdje će igrati protiv boljeg iz duela između Novaka Đokovića i Kamerona Norija.

Nadalu je poručio da mu želi što je moguće brži oporavak.

"Različiti igrači, različiti karakteri. Rafa, nadam se da će tvoj oporavak proteći kako treba i da ćeš uskoro ponovo biti zdrav. Do sljedećeg puta...", napisao je Kirjos na Instagramu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније