Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

J.P.

23. 07. 2022. 17:55 >> 17:55

TURNIR U JEREVANU

Knežević opet stao u polufinalu

Simon Knežević, član Teniskog kluba "Nikšić", treći internacionalni turnir zaredom, okončao je u polufinalu.

Na Prezident kupu u Jerevanu, koji je u kalendaru Svjetske teniskr federacije, na korak od finala, Simon je zaustavio je ruski teniser Ilja Mjukin rezultatom 2:0 (7:6, 6:4).

Interesantno je da je je, na prethodnom turniru održanom takođe u glavnom gradu Jeremenije, Knežević lako savladao Mjukina. Simon je do polufinala stigao bez izgubljenog seta, a rivalu je iz osmine finala "poklonio bickl" (6:0, 6:0).

Sve odlaske Kneževića na internacionalne turnire finansira isključivo njegova porodica, ali treba istaći da su za poslednja tri takmičenja imali zaista ogromnu pomoć od kompanije "Antares Consultant".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније