Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

L.V. [ Beta ]

30. 07. 2022. 16:24 >> 16:21

US OPEN

Đoković: Nastavljam da treniram dok iščekujem odgovor da li mogu u SAD

Sedmi teniser svijeta Novak Đoković saopštio je danas da nastavlja sa treninzima u iščekivaću odluke da li će moći da igra u SAD, gdje krajem avgusta počinje posljednji sezonski grend slem turnir US open.

"Velika mi je čast što toliko ljudi podržava moju karijeru i želi da me vidi ponovo na terenima širom svijeta. Ja nastavljam da se pripremam i treniram kao da ću se takmičiti dok iščekujem odgovor da li postoji bilo kakva mogućnost da putujem u Ameriku. Hvala vam i držite mi palčeve!", napisao je Đoković na Instagram profilu.

Đoković bi pored US opena trebalo da nastupa i na masters turnirima u kanadskom Montrealu i američkom Sinsinatiju.

Na grend slem turniru u Njujorku Đoković bi imao šansu da dođe do 22. titule na najvećim turnirima i da se izjednači sa rekorderom Rafaelom Nadalom.

Uslov za ulazak u SAD i Kanadu je vakcinacija protiv korona virusa, a srpski teniser je ranije saopštio da je "spreman da žrtvuje osvajanje trofeja, ukoliko je uslov vakcinacija".

US open je na programu od 29. avgusta do 11. septembra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније