Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

L.V. [ Beta ]

10. 08. 2022. 21:28   >>  21:27

TURNIR U TORONTU

Pliškova, Đorđi, Švjontek i Gof u osmini finala

Češka teniserka Karolina Pliškova plasirala se danas u osminu finala turnira u Torontu, pošto je savladala Amerikanku Amandu Anisimovu u dva seta 6:1, 6:1.

Pliškova, 14. teniserka sveta, pobijedila je Amerikanku, 22. na WTA listi, poslije 54 minuta igre.

Čehinja je pet puta oduzela set protivnici, ne dozvolivši ni jedan brejk sa druge strane.

U osmini finala, Pliškova će igrati protiv Grkinje Marije Sakari.

Italijanka Kamila Đorđi je do osmine finala stigla savladavši Belgijanku Elis Mertens sa 2:0 po setovima 6:3, 7:5, poslije sat i 33 minuta igre.

Đorđi će se u narednoj rundi sastati sa pobjednicom duela dvije Amerikanke Jasmine Pegule i Asie Muhamed.

Najbolja teniserka svijeta Iga Švjontek iz Poljske ubjedljivo je eliminisala Australijanku Ajlu Tomljanović 6:1, 6:2. U osmini finala Švjontek će igrati protiv bolje iz meča Brazilke Beatris Hadad Maie i Kanađanke Lejle Fernandes.

U četvrtfinale se plasirala i Amerikanka Kori Gof, pobjedivši Elenu Ribakinu iz Kazahstana sa 2:1 po setovima 6:4, 6:7, 7:6.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније