Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

L.V.

12. 08. 2022. 11:05   >>  14:23

ŠAMPION I VAN TERENA

Federer obećao dječaku da će igrati protiv njega, poslije pet godina mu to ostvario

Jedan od najboljih tenisera svih vremena Rodžer Federer pokazao je da je i van terena veliki šampion, nakon što je odigrao meč sa dječakom kome je to obećao prije pet godina, tačnije 2017. godine.

Na jednoj pres konferenciji tada, dječak imena Izijan Ahmed dobio je priliku da Federeru postavi pitanje.

Dječak je zamolio Federera da nastavi da igra još osam, devet godina kako bi jednoga dana mogli da igraju jedan protiv drugogog.

Federer se tada nasmijao i potvrdio da može.

"Jel to obećanje", uppitao je Izi.

"Obećavam", kazao je Federer pred novinarima.

Dječak koji je tada imao osam godina, je u međuvremenu nastavio da se bavi tenisom, i važi za velikog talenta.

Pet godina kasnije dobio je poziv da igra na jednom turniru u Cirihu. gdje nije ni sanjao da iza svega stoji upravo Federer.

Švajcarski teniser je prvo priredio dječaku skrivenu kameru, gdje je brojno osoblje hotela nosilo majice sa dječakovim likom, a onda se na terenu pojavio i sam Federer, na oduševljenje dječaka.

 

Federer i Ahmed su odigrali jedan set, Švajcarac je održao obećanje na veoma originalan način, a sve je dokumentovano i za neke buduće generacije djece, sa porukom da vjeruju u svoje snove.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније