Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Beta [ I. P. ]

22. 08. 2022. 18:00   >>  17:56

SAOPŠTILI ORGANIZATORI

Zverev neće učestvovati na US Openu

Drugi teniser svijeta, Njemac Aleksandar Zverev, neće učestvovati na US Open, saopštili su danas organizatori turnira.


"Aleksandar Zverev se povukao sa Otvorenog prvenstva Sjedinjenih Američjih Država", napisali su na Tviteru organizatori posljednjeg grend slema u sezoni.

Zverev je prošle godine poražen u polufinalu US Opena od Novaka Đokovića.

Osvajač zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Tokiju, morao je da se podvrgne operaciji, nakon što je u polufinalu Rolan Garosa pokidao tri bočna ligamenta desnog skočnog zgloba.

Zverev je zbog povrede morao da propusti ovogodišnji Vimbldon.

Na ovogodišnjem US Openu neizvjesno je učešće i prošlogodišnjeg finaliste, trenutno šestog na ATP listi Novaka Đokovića, jer nije primio vakcinu protiv korona virusa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније