Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Rts.rs [ M.L.B. ]

03. 09. 2022. 09:38 >> 09:35

DA LI JE OVO OPROŠTAJNI MEČ?

Serena Vilijams zaustavljena u trećem kolu US opena

Australijska teniserka Ajla Tomljanović nadigrala je Serenu Vilijams sa 2:1 (7-5; 6-7/4:7/;6-1) poslije duge i neizvjesne borbe u trećem kolu US opena. To je vjerovatno bio i posljednji meč na ovom turniru nekada najbolje teniserke svijeta koja se u suzama oprostila od publike, navode svjetski mediji.

Tomljanovićeva je do slavlja došla poslije puna tri sata i sedam minuta igre, a Serena se od gledalaca oprostila u suzama, pa su mnogi mediji protumačili da je ovo bio i njen posljednji takmičarski meč.

U finišu meča punom obrta Serena je uspjela da spasi čak pet meč lopti ali je Tomljanovićeva šestu realizovala u konačnu pobjedu.

Vilijams, koja ovog mjeseca puni 41 godinu, poslije meča je sa suzama na licu zahvalila svojoj porodici, timu, publici i fanovima širom svijeta na podršci tokom svih godina njene karijere.

„Bila je to zabavna vožnja i najnevjerovatnija vožnja i putovanje na kojima sam bila", rekla je između ostalog Vilijams, boreći se sa suzama.

Serena Vilijams je u bogatoj karijeri osvojila čitav niz titula i trofeja među kojima 23 u singlu, 14 u dubl i 2 u miks kombinaciji.

Ukupno je osvojila 73 titule u singlu, uz četiri olimpijska zlata - jedno u singlu i dva u dublu, kao i titulu u Fed kupu.

Na prvom mjestu na svetu provela je 319 nedjelja, od toga 186 uzastopno, što je najduži period u istoriji ženskog tenisa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније