Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Б.Ч.Ј. [ Beta ]

25. 09. 2022. 15:29 >> 15:25

LEJVER KUP

Ože-Alijasim i Sok pobijedili u dublu

Kanadski teniser Feliks Ože-Alijasim i njegov partner u dublu Amerikanac Džek Sok pobijedili su danas u Londonu italijansko-britanski par Matea Beretinija i Endija Mareja poslije tri seta, 2:6, 6:3, 10:8, poslije čega je Tim Svijeta smanjio na 7:8 protiv Tima Evrope na Lejver kupu.

Beretini i Marej su napravili dva brejka u prvom setu i poveli u meču. Njihovi protivnici su uzvratili u drugom setu, napravili jedan brejk što im je bilo dovoljno da izjednače.

Treći set Ože-Alijasim i Sok su dobili sa 10:8, osvojili tri nova poena za Tim Svijeta i smanjili zaostatak na 7:8 protiv Tima Evropa.

Kasnije u singlu igraju srpski teniser Novak Đoković i Ože-Alijasim, a poslije njih će na teren Grk Stefanos Cicipas i Amerikanac Frensis Tijafo. Posljednji meč večeras će igrati Norvežanin Kasper Rud i Amerikanac Tejlor Fric.

Za pobjedu na Lejver kupu jedna ekipa mora da osvoji 13 poena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније