Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

М.М.Љ. [ Mina ]

07. 01. 2023. 09:45   >>  09:41

PORAŽENA OD KOKO GOF

Kovinić bez finala u Oklendu

Crnogorska teniserka Danka Kovinić nije uspjela da se plasira u finale WTA turnira u Oklendu.

Ona je danas u polufinalnom meču poražena od Amerikanke Koko Gof 2:0, po setovima 6:0 i 6:2.

Gof, sedmoplasirana na WTA listi, do pobjede i finala došla nakon sat i 13 minuta igre.

Kovinić je u polufinalu ubacila svega 50 odsto prvog servisa, a na njemu osvojila je samo dva poena više (14 poena), nego na drugom (12).

Gof će za trofej igrati protiv Rebeke Mašarove, 130. trenierke na WTA listi, koja je eliminisala Iselin Bonaventuru iz Belgije 2:0 (6:3 i 6:3),

Kovinić, koja je u Oklendu bila sedmi nosilac, u prva dva kola eliminisala je Japanku Nao Hibino i Amerikanku Loren Dejvis, dok je u četvrtfinalnom duelu slavila protiv Slovakinje Viktorije Kuzmove.

Turnir u Oklendu, koji se igra za nagradni fond od 260 hiljada USD, u sklopu je priprema za prvi grend slem u sezoni, Australijan open, koji počinje 16. januara u Melburnu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније