Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Л.В.

20. 01. 2023. 11:21   >>  11:16

NjEMAČKA LEGENDA

Beker: Rafini dani su odbrojani, treba da ga slavimo i uživamo dok još možemo

Rafael Nadal je završio svoj nastup na Australijan openu već u drugom kolu, iako je branio titulu osvojenu prošle godine.

Španac je poražen od 65. tenisera svijeta, Amerikanca Makenzija Mekdonalda sa 3:0 u setovima, ali se viđelo da je povreda uradila svoje.

Legendarni njemački teniser Borsi Beker zato smatra da je njegovo vrijeme defitinivno prošli.

Nakon svih problema sa povredama i psihičkim stanje, Beker ne vjeruje da će Nadal moći da se vrati na nekadašnji nivo.

„Rafini dani su odbrojani. Mislim da će probati ponovo da igra u Parizu, ali ne znam da li će htjeti da dođe u Australiju više. Zbog svega toga treba da ga slavimo i da uživamo dok ga još imamo i gledamo na terenu“, rekao je Beker.

Njemac se inače nakon izlaska iz zatvora, gđe je bio zbog finansijskih malverzacija i neplaćanja poreza, vratio svom poslu stručnog konsultanta na Eurosportu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније