Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Н.Р.

02. 02. 2023. 14:20   >>  14:24

DRUGI TRIJUMF

Kovinić u četvrfinalu Liona

Crnogorska teniserka Danka Kovinić plasirala se u četvrtfinale turnira u Lionu, nakon pobjede nad Anom Bondar iz Mađarske 2:1 (4:6, 6:2, 6:3)

Kovinić je izgubila prvi set, nakon brejka u trećem gemu, što je bilo dovoljno za 72.igračicu svijeta da dođe do tog dijela igre.

U drugom setu Kovinić je zaigrala bolje i taj dio igre riješila dosta lako sa 6:2, čak tri puta je oduzela servis protivnici.

U trećem, odlučujućem setu, Kovinić je u osmom gemu napravila brejk, povela 5:3 i zatim na svoj servis riješila pitanje pobjednika.

Meč je trajao dva sata i 11 minuta.

U narednom kolu, Kovinić će igrai sa Alisijom Parks iz Sjedinjenih Američkih Država.

Kovinić, sedmi nosilac u Lionu, na startu turnira eliminisala je Viktoriju Golubić iz Švajcarske 2:0 (6:1 i 6:4).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније