Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

В.Г. [ Beta ]

09. 03. 2023. 10:45   >>  10:46

PRVI NOSILAC

Alkaras želi titulu u Indijan Velsu i prvo mjesto na ATP listi

Španski teniser Karlos Alkaras rekao je danas da mu je cilj da se vrati na prvo mjesto ATP liste tokom mastersa u Indijan Velsu.

"Radiću na tome", rekao je drugi teniser svijeta upitan o ambicijama na turniru u kalifornijskoj pustinji.

"Osvojiti ovaj turnir i ponovo biti broj jedan je za mene veliki cilj", naveo je Alkaras.

Prvi teniser svijeta je Novak Đoković, koji ne igra u Indijan Velsu pošto mu je zabranjen ulazak u SAD jer nije vakcinisan protiv korona virusa. Srpski teniser na prvom mjestu ima 380 bodova više od Alkarasa.
Alkaras je po osvajanju US Opena prošle godine kao 19-godišnjak postao najmlađi teniser na čelu ATP liste. On je poziciju izgubio nakon što je pauzirao zbog povrede, ali i Đokovićevog osvajanja Australijan Opena u januaru.

Mladi španski teniser nije igrao ni na prošlonedeljnom turniru u Akapulku.

On je u Indijan Velsu prvi nosilac i slobodan je u prvom kolu, a u drugom će igrati protiv boljeg iz duela Australijanca Tanasija Kokinakisa i Amerikanca Brendona Holta.

"Naravno u žrijebu ima priličan broj sjajnih tenisera koji imaju šansu da osvoje turnir, ali imam i ja svoje šanse", ocenio je Alkaras.

On je naveo da uopšte nije zabrinut poslije serije povreda od prošle jeseni, da dobro radi i trenira, ali da nekad jednostavno nema sreće.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније