Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Л.В.

22. 05. 2023. 12:33 >> 12:33

TENIS

Danka napredovala četiri mjesta: Naša teniserka 65. na WTA listi

Crnogorska teniserka Danka Kovinić napredovala je za četiri mjesta na ovonedjeljnoj WTA listi i sada zauzima 65. mjesto sa 852 boda.

Pobjeda na otvaranju Mastersa u Rimu, gdje je naša teniserka bila bolja od domaće igračice Lucije Bronceti sa 2:1 u setovima je sigurno i doprinjela boljoj poziciji.

Među prvih deset nije bilo većih promjena, sem napretka Elene Ribakine koja je sa šeste pozicije došla na četvrtu.

Iga Šfjontek je i dalje prva, slijedi je Arina Sabalenka i Džesika Pegula.

Najveći skok u prvih 100 teniserki je ostvarila ukrajinska igračica Anhelina Kalinina, koja je napredovala 22 pozicije i sada je 25 igračica svijeta.

Njen skok je pratio sjajni turnir u Rimu gdje je stigla do finala, ali je morala da preda meč u drugom setu Eleni Ribakini.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније