Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Н.Р. [ Beta ]

29. 05. 2023. 15:35 >> 15:35

U PARIZU

Nori i Švarcman poslije preokreta do drugog kola RG

Britanski teniser Kameron Nori plasirao se danas u drugo kolo Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je u Parizu pobijedio domaćeg igrača Benoa Pera sa 7:5, 4:6, 3:6, 6:1, 6:4.

Meč između Norija i Pera, 13. i 149. tenisera svijeta, trajao je tri sata i 33 minuta.

U odlučujućem petom setu Per je vodio sa 4:2, da bi Nori sa četiri uzastopna gema došao do pobjede.

Nori u sljedećem kolu igra sa još jednim domaćim igračem Lukom Pujom (675. na svijetu).

Plasman u drugo kolo je osigurao 19. teniser svijeta Australijanac Aleks de Minor, koji je bio bolji bjeloruskog igrača Ilje Ivaške sa 6:1, 5:7, 6:1, 6:3. U sljedećoj fazi igra protiv Argentinca Tomasa Martina Ečeverija (49. na ATP listi), kojem je meč pri rezultatu 6:4, 1:0 predao Britanac Džek Drejper.

U drugo kolo se plasirao i 95. teniser svijeta Argentinac Dijego Švarcman, pobijedivši 38. igrača svijeta Španca Bernabe Zapatu Miraljesa sa 1:6, 6:7 (5), 6:2, 6:0, 6:4.

Švarcman u narednom kolu igra protiv 80. tenisera svijeta Portugalca Nuna Boržesa.

Poslije pet setova do drugog kola pariskog grend slema su stigli i Peruanac Huan Pablo Variljas (94. na ATP listi), kao i Kanađanin Denis Šapovalov (32.), dok je 24. igrač svijeta Španac Roberto Bautista Agut u narednu fazu prošao pobjedom u tri seta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније