Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Н.Р. [ Beta ]

30. 05. 2023. 13:41 >> 13:41

U PARIZU

Žaber lako do drugog kola Rolan Garosa

Sedma teniserka svijeta Uns Žaber plasirala se danas u drugo kolo Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je u Parizu pobijedila italijansku igračicu Lučiju Bronceti sa 6:4, 6:1.

Tunišanka je do pobjede nad 65. teniserkom svijeta došla za sat i 10 minuta.

Prošlogodišnja finalistkinja Vimbldona i Ju Es opena, u sljedećem kolu igra protiv pobjednice francuskog duela između Selene Janićijević i Osijan Doden.

Drugo kolo je osigurala domaća teniserka Dijan Pari (79. na svetu), pobedivši 26. igračicu svijeta Ukrajinku Anhelinu Kalininu sa 6:2, 6:3.

Pari će u drugom kolu igrati protiv Ruskinje Mire Andreeve (143. na WTA listi) koja je savladala američku igračicu Elison Risk-Amritradž sa 6:2, 6:1.

U drugo kolo pariskog grend slema prošla je i 87. teniserka svijeta Šveđanka Rebeka Peterson. Ona je u prvoj rundi pobijedila domaću igračicu Fionu Fero sa 6:2, 6:0.

Peterson se u sljedećoj fazi sastaje sa 80. igračicom svijeta Kineskinjom Van Sinju, koja je bila bolja od 33. teniserke svijeta Čehinje Marije Bouzkove sa 6:4, 7:6 (5).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније