Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

И.Ш. [ Beta ]

30. 05. 2023. 16:55 >> 16:55

Tenis

Kecmanović od 2:0 do poraza od kvalifikanta na startu RG

Srpski teniser Miomir Kecmanović nije uspio da se plasira u drugo kolo Rolan Garosa, pošto je danas poražen od Italijana Andrea Vavasorija sa 2:3 po setovima 7:5, 7:2, 6:7, 6:7, 6:7.

Kecmanović, 37. teniser svijeta, poražen je od 148. igrača na ATP listi poslije pet sati i 10 minuta igre.

Srpski teniser je do presudnog brejka u prvom setu stigao u 11. gemu, a zatim je na svoj servis iskoristio drugu set loptu.

Kecmanović je nastavio sa dobrom igrom i na startu drugog dijela igre oduzima servis rivalu, da bi u sedmom gemu povećao prednost novim brejkom.

Teniseri su u trećem setu napravili po dva brejka, a pobjednik je riješen u taj-brejku. Kecmanović je u dodatnom gemu imao četiri meč lopte, ali je Italijan uspio da ih spasi i zatim realizuje prvu set loptu za konačnih 10:8.

U četvrtom setu viđena su po dva brejka na obje strane, pa je Vavasori poslije bolje igre u taj-brejku (7:3) stigao do izjednačenja.

U odlučujućem setu, Kecmanović je u 10. gemu pri svom servisu propustio meč loptu, što je Italijan iskoristio i u istom gemu napravio brejk i izjednačio na 5:5. U naredna dva gema, teniseri su bili sigurni na svom servisu i meč se rješavao u taj-brejku.

U taj-brejku petog seta Kemanović je imao dvije meč lopte, ponovo nije uspio da ih pretvori u pobjedu, što je Italijan iskoristi i pri rezultatu 10:9 odservirao za pobedu.

U drugom kolu, Vavasori će igrati sa boljim iz meča Đovani Mpetši Perikar - Henaro Alberto Oliveiri.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније