Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Н.Р. [ Beta ]

31. 05. 2023. 22:09   >>  22:10

U PARIZU

Rubljov, Hurkač i Muzeti u trećem kolu Rolan Garosa

Sedmi teniser svijeta, Rus Andrej Rubljov plasirao se danas u treće kolo Otvorenog prvenstva Francuske pošto je pobijedio Francuza Korantana Mutea sa 6:4, 6:2, 3:6, 6:3.

Rubljov, koji je protiv 61. igrača svijeta slavio poslije tri sata igre, u narednom kolu Rolan Garosa igraće protiv Italijana Lorenca Sonega.

Drugu prepreku preskočio je i Poljak Hubert Hurkač koji je poslije velike borbe koja je trajala skoro pet sati pobijedio Holanđanina Talona Grikspora sa 6:3, 5:7, 6:7, 7:6, 6:4.

Trenutno 14. teniser svijeta će u narednom kolu za protivnika imati Peruanca Huana Pabla Viraljesa koji je iznenadio Španca Roberta Bautistu Aguta i slavio poslije pet setova sa 1:6, 4:6, 6:3, 6:1, 6:1.

Najlakši posao imao je Italijan Lorenco Muzeti koji je u tri seta, sa 6:1, 6:1, 6:2, pobijedio Rusa Aleksandera Ševčenka. Njegov protivnik u narednom kolu biće Britanac Kameron Nori.

U ženskoj konkurenciji, plasman u treće kolo obezbijedile su Ruskinja Kamilla Rahimova i danska teniserka Klara Tauson.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније