Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

В.Г. [ Beta ]

07. 06. 2023. 19:57   >>  19:57

PARIZ

Zverev savladao Ečeverija za polufinale Rolan Garosa

Njemački teniser Aleksander Zverev plasirao se večeras u polufinale Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je u Parizu pobijedio argentinskog igrača Tomasa Martina Ečeverija sa 6:4, 3:6, 6:3, 6:4.

Meč između Zvereva i Ečeverija, 27. i 49. igrača svijeta, trajao je tri sata i 22 minuta.

Brejk u sedmom gemu bio je dovoljan Zverevu za osvajanje prvog seta, dok je u drugom dijelu bolje zaigrao Ečeveri.

Od šestog do osmog gema drugog seta viđena su tri uzastopna brejka, od čega je dva napravio Argentinac, koji je zatim iskoristio treću set loptu.

Ečeveri je na startu trećeg seta odmah napravio brejk, ali je u nastavku njemački teniser sa dva brejka došao do preokreta.

Aktuelni olimpijski šampion je u četvrtom setu jednom oduzeo servis rivalu, što je bilo dovoljno za njegov drugi plasman u polufinale pariskog grend slema.

Zverev u polufinalu čeka pobjednika meča između četvrtog tenisera svijeta Norvežanina Kaspera Ruda i dvije pozicije slabije rangiranog Danca Holgera Runea.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније