Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

05. 03. 2024. 11:21 >> 11:21
Čitaj mi:

ŽRIJEB ZA INDIJAN VELS

Đoković slobodan na startu, u drugom kolu protiv Vekića ili kvalifikanta

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković slobodan je u prvom kolu mastersa u Indijan Velsu, dok bi u eventualnom polufinalu igrao protiv Rusa Danila Medvedev.

U drugoj polovini žrijeba su Karlos Alkaras, branilac titule, te Janik Siner, osvajač Australijan opena.

Potencijalna četvrtfinala, izgledala bi ovako: Đoković – Hubert Hurkač, Danil Medvedev – Holger Rune, Andrej Rubljov – Janik Siner, Karlos Alkaras – Saša Zverev.

Đoković startuje od drugog kola, a rival biti bolji iz duela Aleksandra Vukića i kvalifikanta.

U trećem kolu će vjerovatno igrati sa Tomasom Martinom Ečeverijem, a potom i sa Igoom Umberom ili Tomijem Polom.

Alkaras na startu turnira ide na pobjednika duela između Van Aša i Arnaldija, dok će Janik Siner krenuti od boljeg iz meča Giron – Kokinakis.

Medvedeva prvo čeka susret sa pobjednikom duela Kobolija i Karbaljesa Baene, dok će Rafael Nadal u prvom kolu odmjeriti snage protiv Miloša Raonića.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније