Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

N.R.

14. 03. 2024. 16:21 >> 16:21

MASTERS TURNIR

Đoković ne igra u Majamiju

Srpski teniser, Novak Đoković saopštio je da neće igrati na Mastersu u Majamiju.

Prvi igrač planete je u Indijan Velsu neočekivano završio učešće već u trećoj rundi porazom od Luke Nardija, a sada, kako prenosi Sportklub, biće posvećen onom što slijedi poslije Majamija.

Turnir u Floridi će, ove godine, preskočiti.

"Majami je tu, hajde da vidimo. Prije deset minuta sam bio na terenu, glava mi je i dalje malo vruća. Moram da uzmem dan-dva, pa onda da vidim šta želim sljedeće da uradim", rekao je Đoković neposredno poslije poraza od Italijana.

Novak je šestostruki šampion u Majamiju, a taj turnir igra se od 20. do 31. marta.

Đokoviću sada slijede pripreme za šljaku, a prvi naredni turnir na kojem će igrati trebalo bi da bude Monte Karlo, koji počinje 7. aprila.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније