Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

S.V. [ Beta ]

19. 04. 2024. 18:09 >> 18:09
Čitaj mi:

KRŠIO PROGRAM ZA BORBU PROTIV KORUPCIJE

Bugarski teniski sudija doživotno suspendovan

Bugarski teniski sudija Pavel Atanasov doživotno je suspendovan zbog 21 kršenja Teniskog programa za borbu protiv korupcije (TACP), prenijela je danas Međunarodna agencija za integritet tenisa (ITIA).

Atanasov je prvo negirao optužbe prije nego što je povukao žalbu prije saslušanja pred nezavisnim službenikom za saslušanja. Zabrana je na snazi od 4. marta 2024. godina, a Atanasov je kažnjen i sa 10.000 dolara.

On je priznao odgovornost za brojna kršenja TACP-a između 2019. i 2023. godine, uključujući manipulacije podacima o rezultatima mečeva u svrhe klađenja, omogućavanje klađenja, korupcije, klađenja na teniske mečeve i neprijavljivanje korupcije.

Atanasovu je trajno zabranjeno da sudi i da prisustvuje bil kom teniskom događaju u organizaciji odobrenom od strane članova ITIA.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније