Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

N.R.

20. 04. 2024. 19:00 >> 19:27

ATP BARSELONA

Novo finale između Cicipasa i Ruda

Nakon što su se prošle nedjelje borili za titulu u Monte Karlu, Stefanos Cicipas i Kasper Rud sastaće se u novom finalu - na turniru u Barseloni.

Cicipas je u polufinalu bio bolji od Dušana Lajovića u tri seta 2:1 (7:5, 4:6, 2:6). Teniseri su bili sigurni na svoj servis u prvom setu sve do 12. gema kada je Lajović napravio odlučujući brejk i poslije 53 minuta igre poveo sa 1:0 u setovima.

Cicipas je prvi stigao do brejka u drugom setu, poveo je sa 4:3, i taj jedan brejk mu je bio dovoljan da odvede meč u odlučujući set.

Grk je bio ubjedljiv u trećem setu i brejkovima u trećem i petom gemu stigao do pobede.

Bio je to četvrti međusobni duel Lajovića i Cicipasa - Grk vodi 3:1 u pobjedama.

U drugom polufinalu Norvežanin Kasper Rud slavio je u dva seta 7:6(6), 6:4 protiv Argentinca Tomasa Martina Ečeverija i zabilježio 28. pobjedu u 2024. godini - što je najbolji učinak u ovoj godini.

Finale je sjutra od 13 sati, prije sedam dana u Kneževini slavio je Cicipas.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније