Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Beta

21. 04. 2024. 16:07 >> 16:07

ATP 250

Štruf do prve titule u Minhenu

Njemački teniser Jan-Lenard Štruf osvojio je titulu na turniru u Minhenu, pošto je u finalu pobijedio 15. igrača svijeta Amerikanca Tejlora Frica poslije dva seta, 7:5, 6:3, što je njegova prva ATP titula u karijeri.

Štruf je do prvog trofeja u karijeri došao nakon sat i 20 minuta i kao 33-godišnjak postao treći najstariji teniser koji je prvi put u karijeri osvojio ATP titulu.

Teniseri su u prva dva gema prvog seta napravili po brejk, a Štruf je u 11. gemu ponovo oduzeo servis Fricu i poveo u meču.

On je u drugom setu poveo 5:2, Fric je u osmom gemu vratio brejk, ali je Štruf odmah u narednom gemu napravio novi brejk i poslije prve meč lopte osvojio titulu.

Štruf je sa 33 godine i 11 mjeseci postao treći najstariji teniser koji je prvi put osvojio trofej, otkako je ATP tur osnovan 1990. godine.

On će od sjutra biti 24. igrač na svijetu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније