Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

D.B.

01. 05. 2024. 08:49 >> 08:55
1
Čitaj mi:

oprostio se od domaće publike

Rafael Nadal: Još nisam siguran da li ću igrati na Rolan Garosu

Porazom od Jiržija Lehečke u osmini finala turnira u Madridu 7:5, 6:4, Rafael Nadal odigrao je posljednji meč u karijeri pred domaćom publikom.

Time je završena jedna sjajna era, Španac se emotivno oprostio od publike, a sinoć su svi plakali.

Nakon što je pružio ruku Lehečki, započeo je vatromet emocija u Magičnoj kutiji. Držao se Rafael da ne zaplače, ali njegova sestra Maribel i supruga Ćiska, nisu mogle da sakriju suze.

Pred  Nadalom su sada Masters u Rimu, a onda Rolan Garos i tu vjerovatno i kraj karijere. 

"Igraću u Rimu, uz nadu da ću biti bolji nego ovdje. A, poslije tog turnira ću odlučiti o Rolan Garosu. Još nisam siguran da ću nastupiti u Parizu”, rekao je Nadal poslije poraza od Lehečke.

Nadal je rekao da će igrati u Rimu turnir koji je za njega veoma poseban.

“Odlazim iz Madrida sa mnogo boljim osjećanjem nego kada sam dolazio. Teško je i zamisliti da se može napraviti neki uspjeh sa formom u kojoj sam sada, ali u sportu se stvari mijenjaju vrlo brzo. Igraću u Rimu, to je poseban turnir za mene. Osvojio sam ga deset puta. Želim da odigram dobro. Vjerujem da mogu da napravim nešto”, dodao je Nadal.

Pet puta je Nadal osvajao masters u Madridu, pa su organizatori na čelu sa Felisijanom Lopesom, direktorom turnira, priredili svom šampionu ceremoniju na kraju meča.

“Ovo je bio poseban dan za mene. Rekao sam zbogom Madridu, ali moja karijera se nastavlja”, poručio je Rafael.

 

 

 

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније